FAQ

WAT IS THE BOXING CLUB?

The Boxing Club biedt boxen aan met de meest favoriete producten van interessante mensen en merken. Elke box van The Boxing Club bestaat uit producten van de mooiste merken en de hoogste kwaliteit.
 

The Boxing Club werkt niet met een abonnement en elke box is in een beperkte oplage verkrijgbaar. Reserveer je box dus op tijd en wees verzekerd dat je de producten van jouw favoriet niet misloopt. Hou deze website en onze Instagram pagina dus in de gaten.


WAT KOST EEN BOX?

De box kost €69,99 en bevat volwaardige producten met een winkelwaarde van ruim €300. Je ontvangt dus ruim 75% korting op de winkelwaarde van de producten in de box. 


WANNEER WORDT DE BETALING AFGESCHREVEN VAN MIJN REKENING?

Betaling kan door middel van onder andere Credit Card en iDeal. Als je een box wilt reserveren worden de kosten gelijk geïncasseerd bij je bank, credit card, dan wel andere betalings maatschappij.


KAN IK MIJN BOX RETOUR STUREN?

De boxen van The Boxing Club kunnen geretourneerd worden als de box compleet is en alle producten in de box ongebruikt zijn. Als je de box retour wil sturen, doe dit dan binnen 14 dagen na ontvangst. Stuur een mailtje naar info@jointheboxingclub.com en wij vertellen je hoe je de box het beste retour kunt sturen. 


WANNEER KAN IK MIJN BOX VERWACHTEN?

Je ontvangt jouw box eind januari 2020 per post. Zodra je je bestelling hebt geplaatst en betaald krijg je een bevestiging van je bestelling, inclusief een verwachte leverdatum. Mocht die leverdatum uiteindelijk wijzigen, dan brengen we je hier zo spoedig mogelijk van op de hoogte.


IK HEB ALLES GELEZEN, MAAR MIJN VRAAG STAAT ER NIET TUSSEN?

Stuur een mailtje naar info@jointheboxingclub.com en we helpen je graag verder.

Koop de box nu