WE ZIJN SAMEN

“Ouderen, mensen met een beperking, begeleiders en vrijwilligers in de zorg, kunnen juist nu onze aandacht en waardering goed gebruiken.

Aan de quarantaine kunnen we helaas niks veranderen. En dat willen we natuurlijk ook helemaal niet. Afstand houden is nu het állerbelangrijkste; uit liefde en respect voor elkaar. Want deze box brengt ons dichter bij elkaar, hoop ik.

In de box komt hopelijk wat te lezen, te puzzelen en te luisteren. Artikelen om van te genieten en te versturen. Alles om het alleen-zijn wat gezelliger te maken.”

Liefs, Willeke

Wil je meedoen als bedrijf? Heb je een geweldig idee voor een item dat écht in de We Zijn Samen-box moet komen? Mail dan naar info@wezijnsamen.nl of bel 0650277783

Achter de schermen zijn we heel druk om alles te organiseren. Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier je e-mailadres achter:

De Willeke Alberti Foundation vraagt Nederlandse bedrijven om geld en/of producten te doneren zodat we met elkaar een ‘’We Zijn Samen Kadobox’’ kunnen vullen. Deze kadobox is er om de eenzaamheid, die op dit moment veel ouderen en mensen met een beperking treft, wat te verzachten.

Als de boxen gevuld zijn worden deze vervolgens bezorgd bij zoveel mogelijk ouderen en mensen met een beperking in Nederland.

Wil je meedoen als bedrijf? Heb je een geweldig idee voor een item dat écht in de We Zijn Samen-box moet komen? Mail dan naar info@wezijnsamen.nl